Älskade barn. Du är så klok. På frågan om vad du tycker bäst om i hela världen svarar du – Allt. I din värld skulle inget vara orättvist. Du delar med dig. Ser till att alla får vara med. Gör inte skillnad på människor. Tar hand om djur och ger dom kärlek. Du frågar varför folk slänger skräp i naturen, när det finns soptunnor. Hjälper mig med att både laga mat och diska. Lämnar tillbaka leksakerna som följer med barnmålet för att du ”inte behöver mer saker mamma”.

Du skyddar de som är mindre än dig och säger ifrån när någon är dum. Hälsar på alla. Undrar varför inte alla hälsar tillbaka. Om alla vore som dig skulle jorden vara en harmonisk plats.

När vi idag åkte till vallokalen och röstade frågade du varför inte du får rösta, om det är så viktigt. För du skulle minsann rösta på Olle som är så snäll. Medans du gråter förklarar jag att det bara är vuxna som får rösta i det här valet, men tänker samtidigt som jag säger det att barnen hade gjort det här bättre än oss. För er är det självklart, allt som vi glömt bort. Att vi behöver varandra. Att alla är lika. Att vi måste ta hand om både människor och natur.

Jag hoppas att världen kommer vara en harmonisk plats när du blir vuxen. Att allting blir bra tillslut. Att alla människor är lika mycket värda.

För om alla var lika klok som dig, vore världen en bättre plats. ❤

3 kommentarer på “Älskade barn

 1. Bosse Bergenholtz on 7 september, 2018 at 08:12 Svara

  Heja, barnen!!
  En lyckotår spelar i ögonvrån.

  1. Amanda Matti on 8 september, 2018 at 21:10 Svara

   Ja, heja barnen! Ibland önskar man att det var dom som fick bestämma!

 2. Corinne Grönholm on 10 september, 2018 at 12:39 Svara

  Vilken vacker text du skrivit åt honom. Ler ända in i hjärtat när jag tänker på det du berättade om när han också ville rösta, så himla gulligt! 😀 ❤

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Markerade fält är obligatoriska.