Ännu en sen kväll för mig. Det här med att gå och sova tidigt är inte riktigt min grej, om jag inte somnar när jag lägger Erik vill säga, då sover jag som en stock resten av natten.  Någon mer än jag som annars blir som mest kreativ och produktiv när klockan passerat 22.30? Om jag fortfarande är vaken vid det magiska klockslaget är det kört! Det är då jag börjae rensa garaget, städa toan, plocka tvätt och skriva romaner. Ikväll använde jag tiden till att göra två nya Zumba koreografier till morgondagens pass – väl investerad tid! 😊👍

Tidigare ikväll har jag varit på möte med ett gäng härligt kreativa och ödmjuka människor. Människor som ger så mycket av sin egen tid, mitt i allt det kaos som är livet. Människor som trots det som pågår i vardagen med barn, familj, sjukdomar och jobb så tar de sig tid för att komma och prata om hur de kan bidra för att skapa ett varmare, vänligare och tryggare samhälle.

Idag satt jag mest och iakttog gruppen och fylldes av beundran för dessa människor. En grupp där en liten idé växer och får eget liv. Ibland är allt som behövs en liten liten knuff i rätt riktning av människor som vill väl. Människor som hjälper till utan att förvänta sig något tillbaka.

Om du har idéer som du vill förverkliga, om du har en fråga du brinner för eller om du har ett problem du inte ser någon lösning på. Försök hitta Din grupp med människor som får dina idéer att komma till liv, inte bara ja-sägare som säger det du vill höra utan människor som ger perspektiv och ställer frågor som tar dig framåt. Det är inte alltid det är människor vi har i vår omedelbara närhet, ibland behöver man lite distans. Hitta de som tar ditt frö och gör så att det växer. Som ger det ny energi. Som låter fröet bli till en djungel.

Även den minsta gnista kan tända en eld. De människor jag träffat idag tänder hopp i mångas hjärtan. Det behövs för att man ska hålla ångan uppe i en annars rätt så upp- och nervänd värld.

Godnatt från mig 😘

4 kommentarer på “Även den minsta gnista kan tända en eld

 1. linda on 30 november, -0001 at 00:00 Svara

  Vackra bilder!

 2. FREEDOMtravel on 30 november, -0001 at 00:00 Svara

  Fina vinterbilder, särskilt den understa! Och visst gäller det att hitta och omge sig med människor som ger energi! Hittade hit via Jenn – forever abroad 😊

 3. Explorealittlemore on 30 november, -0001 at 00:00 Svara

  Tack! Vad roligt att du hittade hit 😊👌🤗

 4. Explorealittlemore on 30 november, -0001 at 00:00 Svara

  Tack Linda! 😊🤗

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Markerade fält är obligatoriska.